Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. Blij dat grown-wit het behold heeft weten te verzekeren, jammer voor de burden uit Zele dat voor hen geen hoop meer be staat op redding, waardoor deze derby alle spankracht verliezen , hetgeen zich ook in het toeschouwersaantal zal laten coelenterates denk Ik ,

 2. 3 cruciale , en ongetwijfeld zenuwslopende, wedstrijden met een 9 op 9 afsluiten verdient felicitaties. Het fraaie doelpuntensaldo van 9-2 verdient eveneens een vermelding. Enkele weken terug zag het er naar uit dat het opnieuw tot de laatste wedstrijd nagelbijten zou worden wat betreft het behoud. Nu, op 4 wedstrijden van het einde, kunnen we met lichte euforie stellen dat het miraculeus zou zijn indien het nu nog zou verkeerd aflopen. Het seizoenseinde mag zich al eens iets relaxer aankondigen.

 3. Komop jong lede, vandaag winnen op Sint-gillis-was staat niet enkel gelijk aan het behold , maar ook uitstekende zaak 3de periodetitel, Ik gun het jullie als ex-scheidsrechter van de club van ganser Harte !,

 4. Uitstekend resultaat , belangrijke opsteker in het kader van operatie redding. Indien de 2 volgende wedstrijden ook positieve resultaten opleveren, zou de redding en het behoud een zekerheid moeten zijn. Hopen maar !

 5. Bij de vaststellingen van de verslaggever, 12 tegendoelpunten is zeer veel, verontrustend veel. Reeds voor de derde maal in vijf wedstrijden wordt een voorsprong van 2 doelpunten prijsgegeven. Het seizoen is amper op gang, maar nu reeds duikt een oud “beestje” op, gebrek aan maturiteit en ervaring. Hopelijk volgt de kentering snel. Zo niet dreigt het seizoen in een hogere reeks zich (opnieuw) te beperken tot een competitie met de ploegen van plaats 10 tot en met 16.

 6. Mooie website, wedstrijdresultaat van vandaag iets minder. Het is nog vroeg, maar hopelijk wordt het weer geen retour naar eerste provinciale !

 7. Hiermede willen ik,Staf en ons Wis ons medeleven betuigen bij het schielijk overlijden van mijn ex-collega Patrick, aan zijn echtgenote en kinderen veel sterkte, ook aan KVCJ Lede die een harde werkkracht verliest. Van boven af zul je wel supporteren nog voor je club, he moatje zoals je me steeds noemde, moge het je goed gaan hierboven he.
  Tot later als we elkaar weerzien daar, Staf.

 8. 3 zwakke minuten. Een wedstrijd vraagt nu eenmaal 90 minuten (of langer) concentratie. Echter, de thuisploeg kende een moeizame competitiestart, maar groeide naarmate het aantal wedstrijden en toonde een vrij grote regelmaat. Op basis hiervan,mijns inziens, een nederlaag die mocht ingecalculeerd worden. Voor mij niet echt een verrassing.

 9. Dag Fernand
  Ik Staf heb ontslag bekomen van bestuur zonder enige reden en per telefoon zoals de trainer van Lokeren
  grtjs Staf

 10. Weinig, om niet te zeggen niets toe te voegen aan de tussenkomst van Fernand. Of hoe een dubbeltje rollen kan ! Na de aarzelende start, een schitterende voorbije maand met cijfers waar zowaar een quizvraag zou kunnen aan gekoppeld worden. Hoe lang is het geleden dat dergelijke cijfers konden worden voorgelegd ? Maar inderdaad, de concentratie niet verliezen is de boodschap. Het eerste gevaar hiertoe duikt op met volgende week de verplaatsing naar ‘gewond dier’ Kruibeke. In elke geval proficiat met huidige resultaten. Doorgaan ! We zien wel waar het schip strandt.

 11. Derde opeenvolgende overwinning waarvan 2 maal tegen een rechtstreekse concurrent, een ruime overwinning buitenshuis,een doelpuntensaldo van 10-3, met tot gevolg een (licht) afgetekende 3é plaats. De turbo lijkt inderdaad aangeslagen. Gezien het komende programma kan,mits behouden van concentratie en ingesteldheid, de 3é plaats voor langere tijd “Leeds bezit” blijven, wat meteen de aarzelende seizoenstart helemaal zou doen vergeten. De recente prestaties verdienen alvast een lovende vermelding en laten het beste verhopen voor het weliswaar nog lange seizoen.

 12. Blijkbaar met de goeie ingesteldheid aan de wedstrijd begonnen, en in plaats van ‘net niet’ zoals de voorbije weken vaak het geval was, nu een duidelijk ‘alles lukt’ zijn de ingrediënten van deze mooie, riante zege. 5 maal scoren buitenshuis is en blijft een mooie prestatie.Mede door het puntenverlies van de concurrenten prijkt Lede zowaar op de derde plaats. Na de wedstrijd op Appelterre, leek een plaats in de grijze middenmoot(o.a.uitspraak van mezelf)ons deel te zullen worden. Nauwelijks 2 wedstrijden later, een doelpuntensaldo van 7-2,en een voorlopige 3é plaats, is de (groen-witte) hemel een flink stuk opgeklaard. Een grotere vertrouwensboost is nauwelijks denkbaar.

 13. Appelterre had dit seizoen thuis nog niet gewonnen. Met “behulp” van Lede is deze leemte meteen opgevuld, met veel goeie wil kan men dit ook een verdienste noemen. Opvallend, en jammer toch dat een (relatief) mooie prestatie een week later volledig wordt te niet gedaan. De overwinning tegen Melsele verliest meteen veel waarde. Door deze nederlaag zakt Lede weg naar de grijze middenmoot. Ik vrees dat dit de plaats is waar de ploeg hoort te staan. Een rangschikking liegt zelden.