Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. Als ik het verslag lees , moet ik proficiat zeggen tegen de moedige bezoekers en vrezen voor een afstraffing tegen Oudenaarde als men op dezelfde manier gaat spelen. Tegen een ploeg uit 3de provinciale en met een man meer en dan soms nog overklast worden, daar stel ik mij ernstige vragen bij en ik niet alleen denk ik !

 2. Alhoewel de match van vandaag tegen Wezel Sport een hapklare brok blijkt te zullen worden , wil ik toch waarschuwen voor onderschatting van de tegenstrever en niet te spelen met de mentaliteit van alles zal wel vanzelf gaan! Er liggen 2 mooie affiches in de Crocky cup te wachten , die financieel wel interessant kunnen zijn, Oudenaarde en bij winst hiertegen Dender , zijn mooie namen om tegen uit te pakken!
  Alvast heel veel succes toegewenst !

 3. Blij dat grown-wit het behold heeft weten te verzekeren, jammer voor de burden uit Zele dat voor hen geen hoop meer be staat op redding, waardoor deze derby alle spankracht verliezen , hetgeen zich ook in het toeschouwersaantal zal laten coelenterates denk Ik ,

 4. 3 cruciale , en ongetwijfeld zenuwslopende, wedstrijden met een 9 op 9 afsluiten verdient felicitaties. Het fraaie doelpuntensaldo van 9-2 verdient eveneens een vermelding. Enkele weken terug zag het er naar uit dat het opnieuw tot de laatste wedstrijd nagelbijten zou worden wat betreft het behoud. Nu, op 4 wedstrijden van het einde, kunnen we met lichte euforie stellen dat het miraculeus zou zijn indien het nu nog zou verkeerd aflopen. Het seizoenseinde mag zich al eens iets relaxer aankondigen.

 5. Komop jong lede, vandaag winnen op Sint-gillis-was staat niet enkel gelijk aan het behold , maar ook uitstekende zaak 3de periodetitel, Ik gun het jullie als ex-scheidsrechter van de club van ganser Harte !,

 6. Uitstekend resultaat , belangrijke opsteker in het kader van operatie redding. Indien de 2 volgende wedstrijden ook positieve resultaten opleveren, zou de redding en het behoud een zekerheid moeten zijn. Hopen maar !

 7. Bij de vaststellingen van de verslaggever, 12 tegendoelpunten is zeer veel, verontrustend veel. Reeds voor de derde maal in vijf wedstrijden wordt een voorsprong van 2 doelpunten prijsgegeven. Het seizoen is amper op gang, maar nu reeds duikt een oud “beestje” op, gebrek aan maturiteit en ervaring. Hopelijk volgt de kentering snel. Zo niet dreigt het seizoen in een hogere reeks zich (opnieuw) te beperken tot een competitie met de ploegen van plaats 10 tot en met 16.

 8. Mooie website, wedstrijdresultaat van vandaag iets minder. Het is nog vroeg, maar hopelijk wordt het weer geen retour naar eerste provinciale !

 9. Hiermede willen ik,Staf en ons Wis ons medeleven betuigen bij het schielijk overlijden van mijn ex-collega Patrick, aan zijn echtgenote en kinderen veel sterkte, ook aan KVCJ Lede die een harde werkkracht verliest. Van boven af zul je wel supporteren nog voor je club, he moatje zoals je me steeds noemde, moge het je goed gaan hierboven he.
  Tot later als we elkaar weerzien daar, Staf.

 10. 3 zwakke minuten. Een wedstrijd vraagt nu eenmaal 90 minuten (of langer) concentratie. Echter, de thuisploeg kende een moeizame competitiestart, maar groeide naarmate het aantal wedstrijden en toonde een vrij grote regelmaat. Op basis hiervan,mijns inziens, een nederlaag die mocht ingecalculeerd worden. Voor mij niet echt een verrassing.

 11. Dag Fernand
  Ik Staf heb ontslag bekomen van bestuur zonder enige reden en per telefoon zoals de trainer van Lokeren
  grtjs Staf

 12. Weinig, om niet te zeggen niets toe te voegen aan de tussenkomst van Fernand. Of hoe een dubbeltje rollen kan ! Na de aarzelende start, een schitterende voorbije maand met cijfers waar zowaar een quizvraag zou kunnen aan gekoppeld worden. Hoe lang is het geleden dat dergelijke cijfers konden worden voorgelegd ? Maar inderdaad, de concentratie niet verliezen is de boodschap. Het eerste gevaar hiertoe duikt op met volgende week de verplaatsing naar ‘gewond dier’ Kruibeke. In elke geval proficiat met huidige resultaten. Doorgaan ! We zien wel waar het schip strandt.

 13. Derde opeenvolgende overwinning waarvan 2 maal tegen een rechtstreekse concurrent, een ruime overwinning buitenshuis,een doelpuntensaldo van 10-3, met tot gevolg een (licht) afgetekende 3é plaats. De turbo lijkt inderdaad aangeslagen. Gezien het komende programma kan,mits behouden van concentratie en ingesteldheid, de 3é plaats voor langere tijd “Leeds bezit” blijven, wat meteen de aarzelende seizoenstart helemaal zou doen vergeten. De recente prestaties verdienen alvast een lovende vermelding en laten het beste verhopen voor het weliswaar nog lange seizoen.