Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. Proficiat leeuwen, deze zege doet me enorm vel plezier en bewijst dat jullie het kunnen, ook met 10, als het moet. Tracht deze mentaliteit en gedrevenheid om te winnen, ook in de volgende wedstrijden aan te houden en de punten zullen volgen !!7

 2. Spijtige en onverdiende nederlaag , maar als je tegen 12 man speelt , weet je snel hoe laat het is . Men moet echter ook de hand in eigen boezem durven steken en bekennen dat als men niet scoort er al veel moet gebeuren om punten te pakken. Resultaat is een nul op zes en een compleet gemiste start . Als onze uitstekende verslaggever ook spreekt van matig, zeg maar eerder zwak voetbal, moet men zich vragen stellen. Komt er opnieuw een seizoen aan met hard vechten tegen degradatie F zijn dit maar een paar valse noten in afwachting.van doelpuntenrijke en goede voetbalwedstrijden van groen-wit? De toekomst zal het uitwijzen !

 3. Volgens het eens te meer , uitstekende en realistische verslag, zeker geen wedstrijd om lang over na te kaarten. De realiteit is dat groen-wit met lege handen moest terugkeren tegen een promovendus die nog altijd op zijn kampioenelan van vorig seizoen doorgaat. Als verzachtende omstandigheden mag de afwezigheid van 4 basisspelers zeker ingeroepen worden, we zijn club brugge of anderlecht niet, waar ze een kern van om en bij de 30 spelers hebben.
  Zondag bij de eerste thuismatch , zou het toch wenselijk zijn de drie punten op zak te houden , al was het in de eerste plaats maar om de supporters te plezieren , maar ook om nog niet te moeten spreken van een valse start.
  Dikkelvenne zal echter ook happig zijn die nul op het request weg te werken, eenvoudig zal het dus zeker niet zijn, maar moeilijk gaat ook, dus jongens, je weet wat jullie te doen staat, gaan met die banaan en de dikkelvense doelman een keer meer dan onze eigen doelman verslaan !!

 4. Als ik het verslag lees , moet ik proficiat zeggen tegen de moedige bezoekers en vrezen voor een afstraffing tegen Oudenaarde als men op dezelfde manier gaat spelen. Tegen een ploeg uit 3de provinciale en met een man meer en dan soms nog overklast worden, daar stel ik mij ernstige vragen bij en ik niet alleen denk ik !

 5. Alhoewel de match van vandaag tegen Wezel Sport een hapklare brok blijkt te zullen worden , wil ik toch waarschuwen voor onderschatting van de tegenstrever en niet te spelen met de mentaliteit van alles zal wel vanzelf gaan! Er liggen 2 mooie affiches in de Crocky cup te wachten , die financieel wel interessant kunnen zijn, Oudenaarde en bij winst hiertegen Dender , zijn mooie namen om tegen uit te pakken!
  Alvast heel veel succes toegewenst !

 6. Blij dat grown-wit het behold heeft weten te verzekeren, jammer voor de burden uit Zele dat voor hen geen hoop meer be staat op redding, waardoor deze derby alle spankracht verliezen , hetgeen zich ook in het toeschouwersaantal zal laten coelenterates denk Ik ,

 7. 3 cruciale , en ongetwijfeld zenuwslopende, wedstrijden met een 9 op 9 afsluiten verdient felicitaties. Het fraaie doelpuntensaldo van 9-2 verdient eveneens een vermelding. Enkele weken terug zag het er naar uit dat het opnieuw tot de laatste wedstrijd nagelbijten zou worden wat betreft het behoud. Nu, op 4 wedstrijden van het einde, kunnen we met lichte euforie stellen dat het miraculeus zou zijn indien het nu nog zou verkeerd aflopen. Het seizoenseinde mag zich al eens iets relaxer aankondigen.

 8. Komop jong lede, vandaag winnen op Sint-gillis-was staat niet enkel gelijk aan het behold , maar ook uitstekende zaak 3de periodetitel, Ik gun het jullie als ex-scheidsrechter van de club van ganser Harte !,

 9. Uitstekend resultaat , belangrijke opsteker in het kader van operatie redding. Indien de 2 volgende wedstrijden ook positieve resultaten opleveren, zou de redding en het behoud een zekerheid moeten zijn. Hopen maar !

 10. Bij de vaststellingen van de verslaggever, 12 tegendoelpunten is zeer veel, verontrustend veel. Reeds voor de derde maal in vijf wedstrijden wordt een voorsprong van 2 doelpunten prijsgegeven. Het seizoen is amper op gang, maar nu reeds duikt een oud “beestje” op, gebrek aan maturiteit en ervaring. Hopelijk volgt de kentering snel. Zo niet dreigt het seizoen in een hogere reeks zich (opnieuw) te beperken tot een competitie met de ploegen van plaats 10 tot en met 16.

 11. Mooie website, wedstrijdresultaat van vandaag iets minder. Het is nog vroeg, maar hopelijk wordt het weer geen retour naar eerste provinciale !

 12. Hiermede willen ik,Staf en ons Wis ons medeleven betuigen bij het schielijk overlijden van mijn ex-collega Patrick, aan zijn echtgenote en kinderen veel sterkte, ook aan KVCJ Lede die een harde werkkracht verliest. Van boven af zul je wel supporteren nog voor je club, he moatje zoals je me steeds noemde, moge het je goed gaan hierboven he.
  Tot later als we elkaar weerzien daar, Staf.