Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. Ons bekeravontuur is voorbij, met 4-3 verliezen, na een vermoeiende en verre busreis is echter geen ,schande, enkel jammer dat we hierdoor een mooie affiche
  mislopen , want die hadden jullie dik verdiend.
  Een succesvolle competitiestart toegewenst Alvast.

 2. Vrienden,
  Bij winst morgenavond op het veld van Onhaye , komen jullie uit tegen de winnaar van Oudenaarde-E.Aalst , als dat geen motivatie is om door te stoten naar de vijfde ronde en daarna weet je maar nooit welke ploeg er geloof zal worden, hopelijk een topper uit Eerste afdeling : Brugge, Gent, Genk of Antwerp en liefst thuis dan kunnen we eventueel ons thuisvoordeel verkopen en daar ook nog wat geld uit slaan, maar eerst en vooral morgen winnen tegen Onhaye, al was het met de strafschoppen , onze uitstekende doelman zal er wel een paar tegen houden en jullie trapped ze er allemaal in , veel succes !

 3. Even verder dromen en hopen , bij winst tegen Onhaye , speelt groen-wit thuis tegen de winnaar van Oudenaarde – Eendracht Aalst, hopelijk wordt hetAalst , dan kan de kassa nog eens rinkelen en je weet nooit hoe het zal aflopen , stel je voor nadien thuis tegen Club Brugge of Aa Gent ?
  Succes alvast tegen Onhaye !

 4. Bij winst morgen tegen Bierbeek speelt onze club tegen Onhaye een Waalse ploeg uit D3 , dat vanavond won op het veld van City Pirates uit Antwerpen met 1-3.
  Typische counterploeg, beenhard en versterkt met een tweetal spelers van Sporting Charleroi.
  Eerst echter de Bierbeek overzwemmen en dan zien we wel verder!

 5. Proficiat met de logos he overwinning tegen tweede provincialer Galmaarden.
  Volgende week wacht niet Alleen een Verre maar ook moeilijk verplaatsing.
  Parley-vous Francais ?

 6. Blijkbaar werd zopas beslist door voetbal Vlaanderen om de competitie ( uitgezonderd voor de jeugd ) opnieuw stilgelegd wordt omwille van het CORONAVIRUS .
  Heeft dit ook invloed op de wedstrijden van het eerste elftal van Jong Lede ?

  • Fernand
   Het 1ste elftal blijft verstoken van competitiewedstrijden tot zolang Voetbal Vlaanderen dit niet toelaat. Einddatum is onbekend momenteel.

 7. Jong Lede had gastheer mogen zijn van STVV , zo blijkt uit de lottrekking voor de Crocky Cup die vandaag plaatsvond , niet meteen een blikvanger maar het blijft een eerste klasser en geld had het zeker opgeleverd voor de clubkas ! Die pipo uit Balen dacht er echter anders over ,
  Onze buren uit Aalst mislopen een mooie thuiswedstrijd tegen Zulte-Waregem , terwijl onze provinciegenoten van OLSA BRAKEL de huidige landskampioen CLUB BRUGGE mogen partij geven , daar zal het feest geweest zijn bij het zien van deze loting denk ik .
  Veel succes in RHODE voor de midweekwedstrijd van woensdagavond toegewenst !!

 8. Bekerwedstrijd gevolgd op Twitter , belachelijke penalty tegen gekregen blijkbaar en eerredder afgekeurd ,, scheids duidelijk niet Leeds gezind.
  Hopelijk houden jullie er financiele toch iets aan over !

 9. Rechtvaardige en eerlijke commentaren van Roland die een kat een kat durft te noemen, niets meer en niets minder. Ik denk ook dat hij overschot van gelijk heeft dat 3 matchen op 8 dagen tijd iets van het goede teveel zijn voor amateurvoetballers en dat de slopende wedstrijd tegen Patro Eisden zeker zijn tol heeft opgeëist. Toch had ik liever een succesvollere competitiestart met puntengewin gezien , maar ja, je kan niet alles hebben in het leven, ik hoop enkel dat zondag tegen Hamme, de driepunter thuis blijft.

 10. Betrekkelijk mooie loting met deze thuiswedstrijd tegen SC.LOKEREN-TEMSE , maar je weet nooit dat ook deze tot een goed einde gebracht wordt en dan duimen voor een thuiswedstrijd tegen een echte topper en zo komt jong lede hopelijk ook nog eens op tv in het sportnieuws.

 11. Een dikke proficiat met deze overwinning waarvan ik voorspelde dat in bekervoetbal alles mogelijk is.
  Nu een mooie loting thuis voor de vijfde ronde , en als het even kan , bij winst uiteraard, een thuismatch tegen een absolute topper uit 1 A ( Gent of Club Brugge ) en liefst voor meer dan 400 toeschouwers !
  Hopelijk is deze totnogtoe succesvolle bekercampagne , de voorbode van een mooie seizoenstart in de competitie ook !

 12. Proficiat met de deride opeenvolgende zegt in De Croky -cup , jammer dat de volgende wedstrijd geen publiekstrekker wordt tegen een streekploeg !
  Nu komt Patro Eisden op bezoek, een beenharde en stevige ploeg die 2 reeksen hogerspeelt , maar met het thuis voordeel weet je nooit en dat is net het mooie in bekervoetbal !
  Komt er nog eens een bekermatch tegen een eerste – klasser, Ik gun het jullie van ganse Harte , maar eerst De stevige koolmijners uitschakelen uiteraard !

 13. De gevolgen van het coronavirus zijn stilaan maar zeker niet meer te overzien, voor sommige clubs is de voortijdige stopzetting een zegen, neem nu KVK NINOVE ( een uitstekende ploeg trouwens) dat de promotie, waarnaar ze erg uitkeken, hierdoor in de schoot geworpen krijgt , al zat het er natuurlijk wel in op sportief gebied , maar je weet toch nooit , Bij Eendracht Aalst zal deze beslissing op gemengde gevoelens onthaald worden, want promotie zat er voor hen zeker nog in en wat onze eigen ploeg betreft, verliezen ze enkel nog een paar mooie thuisaffiches tegen Wetteren en vooral tegen NINOVE waarop zich toch wel heel wat kijkers zouden aangeboden hebben. iIn elk geval PROFICIAT met het behalen van de licentie voor volgend seizoen !!
  Tot slot wens ik iedereen nog het allerbeste toe op gezondheidsgebied en hoop ik dat het Coronavirus GEEN slachtoffers maakt , veel sterkte !!

 14. Ik las zonet op facebook , negatieve commentaren over Jong Lede , zijn die terecht of is het gewoon zich afreageren omtrent een nieuwe nederlaag ? Supporters van Bornem beweren dat jong lede heel erg onsportief was 8 Ik kan me niet inbeelden dat dit tegen de rode lantaarn echt nodig was, of vergis ik mij ?

  • Fernand
   Er lag op een gegeven moment een speler van Bornem ‘gekwetst’ op het veld. Het spel ging gewoon door. Ook Bornem zelf trapte de bal niet buiten. Uiteindelijk is die speler dan toch zonder verzorging verder gaan spelen. Bornem was van in het begin enorm bitsig en agressief gestart en had al een aantal aanslagen gepleegd op Leedse spelers. De frustraties stapelen zich dan op en dan krijg je dergelijke taferelen helaas.