Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. 5-0 !!! Of ook wel eens brutaal ontwaken genoemd, wat Franstaligen zo mooi “un jour sans” noemen. Een dag waarop alles verkeerd loopt wat ook maar enigszins verkeerd kan lopen. Het resultaat blijft slechts 3 punten verloren. Het grote verschil zit in het feit dat men,eens bekomen van de mokerslag, nog grondiger gaat evalueren wat is misgegaan.
  Op naar de volgende, met dezelfde motivatie het mooi gestarte seizoen verder zetten.

 2. Wat een blamage ! Speciaal naar Ninove afgezakt om de ploeg waar ik jaren lid van was als jeugdspeler en scheidsrechter nog eens aan het werk te zien . Ik ben met het schaamrood op mijn wangen stil en ontgoocheld afgedropen en hoop dat dit een eenmalige offday was en er volgende week opnieuw met de overwinning aangeknoopt worden zal. Wedstrijd om zo snel mogelijk te vergeten , want dit deed pijn aan de ogen en aan mijn groen wit hart !

 3. Niettegenstaande het feit dat er al heel wat wijzigde in technische staf en bestuur , vinden wij daarvan niets terug op de website, kan die eerstdaags geupdate worden aub ?

  • Beste,

   Deze aanpassingen zullen eerstdaags gebeuren. De info is nog niet tot bij de webmaster geraakt en deze was ook drie weken in verdiend verlof.

 4. Het zo goed als afgelopen seizoen kunnen we omschrijven als het seizoen der extremen. Met een 14 op 18, en de eerste nederlaag pas na 7 wedstrijden, mogen we gerust spreken van de beste start sinds jaren. Het resultaat was een veelbelovende plaats in de subtop waarbij zelfs even werd geflirt met de 5é plaats. December kondigde het begin aan van de spectaculaire terugval waarbij op een bepaald moment zowaar de barrageplaats om het behoud akelig dichtbij kwam. Van een kentering gesproken. Ongetwijfeld lagen diverse zaken aan de basis, eveneens zaken waartegen men machteloos staat. Gelukkig werden moed en motivatie teruggevonden om alsnog te eindigen rond de “vertrouwde” positie. Om te spreken van de echte middenmoot waren een 5-tal punten extra nodig geweest naar mijn mening. Echter, met de redding op zak en de zeer mooie start is er geen enkel reden om hierover te zaniken.

 5. Eens te meer een dikke pluim voor het uitstekend geschreven matchverslag. Beide ploegen duidelijk elk 1 helft baas , maar met dat verschil dat de thuisploeg efficiënt is en onze jongens eens te meer en veel te moeilijk de weg naar het doel vinden , laat staan scoren en dan wordt puntengewin heel moeilijk. Zondag tegen %oluwe – Zaventem , zouden de puntjes nog eens op de i moeten gezet worden , zodat behoud een vaststaand feit is .

 6. Dankzij een doelpuntenloos gelijkspel tegen staartploeg Wervik , staat de teller nu op 34 punten , om mathematisch zeker te zijn moeten we dus nog 1 op 9 halen om het behoud te verzekeren en testmatches te ontlopen, , iets at zeker zou moeten kunnen lukken. Gaat er voldoende nieuw bloed bijkomen om volgend seizoen wat dichter tegen de top aan te leunen ?

 7. Jammer genoeg opnieuw een valse noot vandaag in een thuiswedstrijd die je nooit mag verliezen wil je rustig de eindfase ingaan. Diverse staartploegen beginnen zich te roeren en 4 zakkers in onze reeks is geen uitzondering. Met 8 punten voorsprong en nog 5 matchen te spelen zou het haast niet meer mogen mislopen, maar iets meenemen in Zelzate volgende week , liefst 3 punten, zou een hele opluchting zijn.

 8. Zo ken ik het echte Jong Lede weer, winnen tegen een streekgenoot en een topper uit de rangschikking, met als beloning 3 gouden punten die weer voor wat rust en ademruimte kunnen zorgen. Het zou nu toch al heel erg slecht moeten gaan om nog in degradatienood te geraken, al blijft nieuw puntengewin zeker wenselijk. Veel plezier met het optreden van Frans Bauer en onthou: Als sterren aan de hemel staan , zal vc jong lede nog menige clubs verslaan !

 9. Jong Lede zit blijkbaar in de hoek waar de klappen vallen, en dat vertaalde zich duidelijk in de uitslagen van de laatste weken . Gelukkig kan er nog wat geteerd worden op eerder puntengewin of de gevaarlijke zone was weeral een feit. Het komende programma is ook niet van de poes , dus nieuw puntengewin is zeker gewenst en noodzakelijk, hoog tijd om de hoofden bij elkaar te steken en de neuzen opnieuw in dezelfde richting te doen wijzen .

 10. Een schaarse uitzondering niet te na gesproken kunnen we gerust stellen dat zaterdagvoetbal en Jong Lede geen succesrijke combinatie is. Jammer dat de resultaten van de voorbije weken al het positieve van de heenronde stilaan te niet doen. Het rustige seizoen in de subtop blijkt ijdele hoop te zijn. In plaats hiervan lonkt alweer de grijze rechterkolom, al kan 1 wedstrijd opnieuw zo maar de kentering inleiden. Hopelijk ligt nog ergens een (serieuze !) “cartouche” en wacht nog een lange, mooie eindsprint.

 11. Een ( te) jong elftal en 2 gemiste strafschoppen zijn er duidelijk te veel aan om aanspraak te kunnen maken op puntengewin, zelfs tegen een opponent die je in normale omstandigheden altijd de baas moet zijn. Jammer van de gemiste kans om aansluiting te vinden bij de top 5, gezien de eveneens mindere resultaten van de nummers 1 tot 6. In dezelfde gedachtengang kunnen we terug het incasseren van de zeer late gelijkmaker in Lebbeke, en de collectieve off-day thuis tegen Pepingen-Halle oprakelen. Echter, is het meer verdient om het mooie en regelmatige parcours van de heenronde te benadrukken, zoals daar zijn de mooie reeks van een aantal wedstrijden zonder nederlaag en de reeks van 3 of 4 wedstrijden zonder tegendoelpunt.

 12. Met 15 op 21 mogen we gerust spreken over een meer dan geslaagde seizoenstart. ( wie klaagt nu nog over de 1 op 18 van vorig seizoen ?) Hopelijk is dit de aanzet voor een rustig seizoen in de middenmoot, of zelfs de subtop. In elk geval ver genoeg verwijderd van de vermaledijde degradatiezone. Proficiat voor het mooie seizoendebuut.

 13. Waar is de tijd dat we Anderlecht mochten bekampen in de toenmalige bekercompetitie. Het zijn onvergetelijke Herinneringen in de geschiedenis van groen-wit. Ik Ben akkoord dat er nieuwe spelers moeten ingepast worden en dat de competitie nog moet starten , maar hopelijk wordt het opnieuw geen seizoen om snel te vergeten en eindigen we een Stuk hoger dan vorig jaar. Afwachten maar dus en zien wat de toekomsti brengen zal .

 14. Uiters blij dat mijn wens is uitgekomen en groen-wit het behoud heeft afgedwongen. Ik ben jullie vanop mijn bed in de kliniek blijven volgen tegen Stekene en wat een opluchting toen bleek dat Ninove verloor en jullie de buit thuishielden.
  Laat ons hopen dat volgend seizoen een zorgeloos seizoen mag worden, waaraan bestuur, spelers maar vooral supporters veel plezier zullen beleven ! Onnodig te zeggen dat er werk, veel werk aan de winkel is, een paar broodnodige versterkingen en een andere trainer , zouden al een eerste stap vooruit zijn. Bedankt aan Klaas voor de trouwe dienst bij Jong Lede, hij was een waardig kapitein !