Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. Er is sprake van tijdelijke stopzetting competitie in het amateurvoetbal ! Ik hoop alleen maar dat competitie kan afgewerkt worden of pas wordt stopgezet nadat groen-wit op een veilige plaats staat !

 2. Proficiat met deze belangrijke en hartverwarmende zege tegen de buren uit Bambrugge die toch in de top 5 van de rangschikking stonden.

  Deze keer brachten de slotminuten kentering in het voordeel van groen-wit, meestal is dat net andersom.

  Als de scheidsrechter goed was, mag en moet het ook gezegd worden, bravo hiervoor Roland !!

  Hopelijk brengen de maanden januari en februari een gunstige kentering teweeg met het nodige puntengewin tot gevolg en een verlengd verblijf in Nationale.

  Prettige en veilige feestdagen aan iedereen, spelers, bestuur , supporters en iedereen die Jong Lede een warm hart toedraagt !!

 3. Besefte Roland, na het lezen van uw, eens te meer, correct verslag, ben ik wel bereid om te geloven dat er veel tegenslag gemoeid is met de resultaten van groen-wit, maar daar koop je niets mee. Realiteit is dat we allerlaatste staan en hoogdringend aan een remonte moeten beginnen of het degratiespook wordt werkelijkheid.
  Gebrek aan efficiëntie, verkeerde scheidsrechterlijke beslissingen , het speelt allemaal mee, maar daar koop je niets mee.
  Ik kan alleen maar hopen dat de terugronde veel succesvoller wordt , dat de kansen benut worden, de scheidsrechters ons wat gunstiger gezind zijn en het nodige puntengewin een feit zal zijn, enkel op die manier blijft onze ploeg volgend seizoen ook actief in het nationaal voetbal, ik duim voor jullie !

 4. Opnieuw afgetekende nederlaag ( 1-4) tegen een middenmotor uit het klassement.

  De motor slaat blijkbaar niet aan bij groen-wit, het is niet 5 voor twaalf maar 1 na twaalf vrees ik !!

 5. Bedankt voor een eerlijk en correct verslag. Als je verdiend verloren hebt moet je dat ook kunnen toegeven.

  Hetgeen ik niet begrijp is dat men in zo een wedstrijd zonder de wil om te winnen de tweede helft speelt .

  Zijn de spelers hun trainer beu of zitten sommigen met hun hoofd al in gedachten in 1ste provinciale ?

  1 zaak is zeker , hoognodig herpakken en punten vergaren of Jong Lede is een vogel voor de provinciale kat !!

 6. Alhoewel ik het wedstrijdverslagen nog niet gelezen heb , is deze nieuwe nederlaag toch hard aangekomen . Magere troost is dat andere staartploegen ook puntenverlies leden en de kloof met een veilige plaats nog niet onoverkomelijk is !
  Ben ook benieuwd naar invloed van scheidsrechter op wedstrijdverloop en uitslag .

 7. Vrienden,

  Zaterdagavond staat er een ECHTE zespuntenmatch op het programma en dit op het veld van en tegen SK SINT-NIKLAAS .

  De scheidsrechter , komt uit AALST , of dat een voor – of nadeel is zal achteraf moeten blijken .

  Verliezen is uit den boze en een draw brengt ook weinig zoden aan de dijk .

  Ga er dus voor groen-wit en breng die drie BELANGRIJKE en KOSTBARE punten terug mee naar Lede;

  Ik hoop inmiddels dat er NIEMAND ziek is en uitvalt door CORONA en dat de regering niet beslist om de competitie stop te zetten, dat zou paas een ramp zijn , gezien het huidige klassement !

 8. Eens te meer een mooi wedstrijdverslag.

  Gebrek aan efficiëntie en valabele kernspelers wegens kwetsuur of schorsing lagen ditmaal aan de basis van het mislopen van een verdiende overwinning.

  Hetdoet me ook plezier te lezen. dat de vrouwelijke ref het heel goed deed, vele mannelijke collega’s kunnen aan haar een voorbeeld nemen !

  Hopelijk wordt de competitie niet opnieuw voortijdig stopgezet , want dan zijn we het kind van de rekening, jammer genoeg.

 9. Zondag krijgen we , dezelfde vrouwelijke scheidsrechter , die ook de wedstrijd tegen Anzegem floot op ons terrein.
  Hopelijk brengt ze ons deze keer meer geluk en wordt het deze keer een overwinning voor groen-wit.
  Succes toegewenst !

 10. Opnieuw zuur puntenverlies op eigen terrein. Is het van niet mogen, niet kunnen of niet willen ?

  Het laatste kan ik me moeilijk inbeelden, want iedereen speelt om te winnen, telkens de schuld op de scheidsrechter schuiven zou ook al te gemakkelijk zijn als excuses, ofwel kunnen we de tegenstrevers niet aan en is het niveau te hoog voor onze ploeg, ofwel schort er iets met het respect en geloof in de trainer , wie zal het zeggen.

  Feit is dat we ALLEEN ALLERLAATSTE staan en de mededegradatiekandidaten wel punten winnen , de kloof bedraagt momenteel al 4 punten met een veilige plaats en met een verplaatsing naar Hamme en thuiswedstrijd tegen Lebbeke in het verschiet , zit puntengewin er ook ,iet meteen in !

  Hoogdringend herbronnen jongens of we zijn volgend seizoen opnieuw een provincialer en wie weet is dat misschien wel de reeks waar we thuishoren ?

  • Fernand
   DIT is de reeks waar we in thuis horen. Het voetbal dat gebracht wordt verdient meer punten dan tot nu toe. De leiding is alweer bepalend geweest. Wie onderaan staat, heeft altijd tegenslag, op alle vlakken. Het is dus zeker niet van niet willen of niet kunnen. De slotfase van de wedstrijd kost al veel punten. Wanneer men de punten krijgt die men verdient, dan staat men halverwege.

   • Roland,
    Eerst en vooral nogmaals proficiat met je steeds aangenaam en duidelijk te lezen wedstijdverslag.
    Mijn commentaar of besluitvorming was hard en voorbarig, maar goed bedoeld.
    Het is inderdaad godgeklaagd als je tegen 12 of gisteren blijkbaar zelfs tegen 13 man speelt.
    Ik weet zelf wat scheidsrechter zijn is , onderschat de job niet, maar ben wel akkoord dat een ref neutraal en correct moet zijn en als je de assistent ook al begint te negeren , dan wordt het erg en ontoelaatbaar .
    Toch valt het ook op dat het steeds in de slotfase is dat de ploeg veel punten verspeelt, zijn ze fysiek te zwak of is dit een gebrek aan concentratie ?
    Uiteraard ben ik de laatste die de ploeg iets slecht toewenst en als gewezen clubscheidsrechter blijft mijn hart groen-wit gekleurd.
    Ik zou graag nog eens komen kijken , maar zonder eigen vervoer is dat niet evident.
    Ik hoop dat je gelijk krijgt, dat het tij keert en dat de punten er aankomen zodat we uit de netelige zone verdwijnen, mvg

 11. Beste,

  de vermeende strafschop van zondag was er spijtig genoeg geen. De bal kwam via de voet/ het scheenbeen op de hand/arm. Volgens de richtlijnen welke dit jaar geldig zijn, is dit geen strafschop. Spijtig voor Lede, leuk voor Overijse. Met begrip voor de frustraties maar met inbegrip voor sommige agressieve reacties bij supporters van beide ploegen.

  • U bent ongetwijfeld familie van de ref, ik weet zelf ook wel hoe moeilijk deze job is, want ik was zelf ook scheidsrechter, maar in het omgekeerde geval had hij wel gefloten denk ik , en het kan geen toeval meer zijn dat we door diverse reis al punten ontnomen zijn.

 12. Nipte maar blijkbaar verdiende nederlaag tegen een thuisploeg die veel veldoverwicht had, maar weinig kansen wist te creeren.
  Het doet pijn aan mijn Ogen en verdriet aan mijn groen-wit hart om De klassering te bekijken, laat De kloof met nummer 12 niet te groot worden Aub , tenzij degradatie wegens sportive of financiele redenen ingecalculeerd is ?

 13. Een pijnlijke nederlaag die hopelijk niet gaat doorwegen bij De eindafrekening.
  Gehavende ploeg , veel kwetsuren , kunnen gedeeltelijk als excuses ingeroepen worden , maar 5 doelpunten slikken iop eigen terrein is wel heel veel .
  Te meer Anzegem toch geen elftal is dat de laatste weken Van zich deed spreken .
  Slechte weersomstandigheden zijn er voor beide clubs, dus dat Kan geen excuus zijn.
  Zou het kunnen dat de keen een beetje te beperkt is en het ontbreken Van een aantal vaste waarden niet Kan opgevangen worden ? Dan hoop ik dat dit probleem zich snel oplost , want volgende week naar Overijse is ook geen plezierreis , al hebben ze er wel lekkere druiven en kunnen we er toch Naast wat druiven ook 3 punten plukken.
  Ik las in het verslag, heel weinig over De vrouwelijke scheidsrechter, mag Ik hier uit afleiden dat zij een behoorlijke wedstrijd floot ?

 14. Vrienden,

  Zondag krijgen we voor de belangrijke match tegen Anzegem een beloftevolle vrouwelijke scheidsrechter , die op damesniveau internationaal fluit en wiens broer Wesli in de Jupiler Pro League actief is .

  Hopelijk brengt ze ons geluk en zorgen jullie voor een passende en vriendelijke ontvangst van haar !!