Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. Zo ken ik het echte Jong Lede weer, winnen tegen een streekgenoot en een topper uit de rangschikking, met als beloning 3 gouden punten die weer voor wat rust en ademruimte kunnen zorgen. Het zou nu toch al heel erg slecht moeten gaan om nog in degradatienood te geraken, al blijft nieuw puntengewin zeker wenselijk. Veel plezier met het optreden van Frans Bauer en onthou: Als sterren aan de hemel staan , zal vc jong lede nog menige clubs verslaan !

 2. Jong Lede zit blijkbaar in de hoek waar de klappen vallen, en dat vertaalde zich duidelijk in de uitslagen van de laatste weken . Gelukkig kan er nog wat geteerd worden op eerder puntengewin of de gevaarlijke zone was weeral een feit. Het komende programma is ook niet van de poes , dus nieuw puntengewin is zeker gewenst en noodzakelijk, hoog tijd om de hoofden bij elkaar te steken en de neuzen opnieuw in dezelfde richting te doen wijzen .

 3. Een schaarse uitzondering niet te na gesproken kunnen we gerust stellen dat zaterdagvoetbal en Jong Lede geen succesrijke combinatie is. Jammer dat de resultaten van de voorbije weken al het positieve van de heenronde stilaan te niet doen. Het rustige seizoen in de subtop blijkt ijdele hoop te zijn. In plaats hiervan lonkt alweer de grijze rechterkolom, al kan 1 wedstrijd opnieuw zo maar de kentering inleiden. Hopelijk ligt nog ergens een (serieuze !) “cartouche” en wacht nog een lange, mooie eindsprint.

 4. Een ( te) jong elftal en 2 gemiste strafschoppen zijn er duidelijk te veel aan om aanspraak te kunnen maken op puntengewin, zelfs tegen een opponent die je in normale omstandigheden altijd de baas moet zijn. Jammer van de gemiste kans om aansluiting te vinden bij de top 5, gezien de eveneens mindere resultaten van de nummers 1 tot 6. In dezelfde gedachtengang kunnen we terug het incasseren van de zeer late gelijkmaker in Lebbeke, en de collectieve off-day thuis tegen Pepingen-Halle oprakelen. Echter, is het meer verdient om het mooie en regelmatige parcours van de heenronde te benadrukken, zoals daar zijn de mooie reeks van een aantal wedstrijden zonder nederlaag en de reeks van 3 of 4 wedstrijden zonder tegendoelpunt.

 5. Met 15 op 21 mogen we gerust spreken over een meer dan geslaagde seizoenstart. ( wie klaagt nu nog over de 1 op 18 van vorig seizoen ?) Hopelijk is dit de aanzet voor een rustig seizoen in de middenmoot, of zelfs de subtop. In elk geval ver genoeg verwijderd van de vermaledijde degradatiezone. Proficiat voor het mooie seizoendebuut.

 6. Waar is de tijd dat we Anderlecht mochten bekampen in de toenmalige bekercompetitie. Het zijn onvergetelijke Herinneringen in de geschiedenis van groen-wit. Ik Ben akkoord dat er nieuwe spelers moeten ingepast worden en dat de competitie nog moet starten , maar hopelijk wordt het opnieuw geen seizoen om snel te vergeten en eindigen we een Stuk hoger dan vorig jaar. Afwachten maar dus en zien wat de toekomsti brengen zal .

 7. Uiters blij dat mijn wens is uitgekomen en groen-wit het behoud heeft afgedwongen. Ik ben jullie vanop mijn bed in de kliniek blijven volgen tegen Stekene en wat een opluchting toen bleek dat Ninove verloor en jullie de buit thuishielden.
  Laat ons hopen dat volgend seizoen een zorgeloos seizoen mag worden, waaraan bestuur, spelers maar vooral supporters veel plezier zullen beleven ! Onnodig te zeggen dat er werk, veel werk aan de winkel is, een paar broodnodige versterkingen en een andere trainer , zouden al een eerste stap vooruit zijn. Bedankt aan Klaas voor de trouwe dienst bij Jong Lede, hij was een waardig kapitein !

 8. Eerlijk gezegd had ik van Eppegem minder schrik dan van Stekene dat zondag bij ons een echte zespuntenmatch komt spelen. Indien we de driepunter hadden behaald tegen Eppegem was de beslissing al gevallen, nu wordt zondag een belangrijke match die absoluut niet mag verloren worden en indien mogelijk liefst gewonnen wordt want ik zie Ninove zeker nog 6op6 halen, tenzij Merelbeke het spel eerlijk speelt en voluit voor winst gaat op de Kloppers. Rechtstreekse degradatie is alvast vermeden , maar barragewedstrijden zijn ook niet meteen matchen om naar uit te kijken. Al bij al heb ik er toch een goed oog in dat groen-wit volgend seizoen ook nog in derde amateurs zal aantreden. Weet en onthou dat ik het jullie als ex-scheidsrechter van de club van ganser harte toewens !

 9. 1 op 18 na de nieuwe nederlaag van heden op Wervik. We mogen van geluk spreken dat ook de concurrentie voor de degradatie geen simpel programma hebben en er een paar onderlinge confrontaties geprogrammeerd zijn. Toch zou het meer dan wenselijk zijn om in de twee eerstvolgende thuiswedstrijden 4 op 6 te halen , dan zou het behoud verzekerd moeten zijn, zoniet wordt het nog bibberen tot op het einde , want van Wetteren moeten we op de slotdag geen geschenken verwachten, ik hoop toch op een goede afloop en daarna bezinning naar de toekomst toe!

 10. 1 op 15 , zijn geen resultaten om fier op te zijn en met nog 4 matchen , zeg maar moeilijke matchen te spelen , zijn we nog niet 100% zeker van het behoud.
  De thuismatch tegen avanti Stek,e zal volgens mij de sleutelmacht zijn, als die gewonnen wordt zal de zaak geklonken zijn, want in de wedstrijden op Wervik en Wetteren en thuis tegen Eppegem zie ik weinig puntengewin, al hoop ik dat ik mij hierin vergis. Toch hoog tijd denk ik om na te denken over nieuwe technische staf en spelerskern , tenzij jullie gewoon een meeloper in provinciale willen worden, daar wordt ook gevoetbald hoor.

 11. Ik heb genoten van de quiz .
  Vindt het alleen spijtig dat jullie de uitslag niet doorsturen naar de BQB of naar het los flippos forum.
  Nu we eens in de punten vallen

  Ex speler Jong Lede

 12. Proficiat leeuwen, deze zege doet me enorm vel plezier en bewijst dat jullie het kunnen, ook met 10, als het moet. Tracht deze mentaliteit en gedrevenheid om te winnen, ook in de volgende wedstrijden aan te houden en de punten zullen volgen !!7

 13. Spijtige en onverdiende nederlaag , maar als je tegen 12 man speelt , weet je snel hoe laat het is . Men moet echter ook de hand in eigen boezem durven steken en bekennen dat als men niet scoort er al veel moet gebeuren om punten te pakken. Resultaat is een nul op zes en een compleet gemiste start . Als onze uitstekende verslaggever ook spreekt van matig, zeg maar eerder zwak voetbal, moet men zich vragen stellen. Komt er opnieuw een seizoen aan met hard vechten tegen degradatie F zijn dit maar een paar valse noten in afwachting.van doelpuntenrijke en goede voetbalwedstrijden van groen-wit? De toekomst zal het uitwijzen !

 14. Volgens het eens te meer , uitstekende en realistische verslag, zeker geen wedstrijd om lang over na te kaarten. De realiteit is dat groen-wit met lege handen moest terugkeren tegen een promovendus die nog altijd op zijn kampioenelan van vorig seizoen doorgaat. Als verzachtende omstandigheden mag de afwezigheid van 4 basisspelers zeker ingeroepen worden, we zijn club brugge of anderlecht niet, waar ze een kern van om en bij de 30 spelers hebben.
  Zondag bij de eerste thuismatch , zou het toch wenselijk zijn de drie punten op zak te houden , al was het in de eerste plaats maar om de supporters te plezieren , maar ook om nog niet te moeten spreken van een valse start.
  Dikkelvenne zal echter ook happig zijn die nul op het request weg te werken, eenvoudig zal het dus zeker niet zijn, maar moeilijk gaat ook, dus jongens, je weet wat jullie te doen staat, gaan met die banaan en de dikkelvense doelman een keer meer dan onze eigen doelman verslaan !!