Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. Eens te meer een aangenaam om lezen wedstrijdverslag, bravo Roland.

  Eigenlijk zijn we goed weggekomen met de driepunter , maar dame Fortuna mag ook eens voor onze kant kiezen en hopelijk blijft ze dat doen tot het einde van het seizoen.

  Bravo ook aan de ploeg voor de getoonde strijdlust om de zege over de streep te trekken , zo hoort het altijd te zijn .

  In het resterende programma met 3 uitmatchen en 2 thuiswedstrijden zal het elke week knokken worden, laat zien dat jullie hier klaar en bereid toe zijn en zorg zodoende voor een verlengd verblijf in het nationale voetbal !

  Ik blijf duimen voor jullie !

 2. Proficiat met deze belangrijke overwinning in deze spannende degradatiestrijd.

  Nu proberen de positieve lijn door te trekken en de redding is nog niet hopeloos , ik gun jullie het behoud van ganser harte !!

 3. Door het verlies van Sint-Niklaas en de geplande zespuntenmatchen van vandaag , kunnen we een gouden zaak doen mits winst op Lochristi .
  We zijn dan weer de rode lantaarn kwijt en komen weer in de buurt van de andere degradatiekandidaten , zo te zien beloofd de slotmatch thuis tegen St.Niklaas een HEEL belangrijke te zullen worden , al hoop ik dat we ondertussen gered zouden zijn.
  Speel deze laatste wedstrijden met een echt strijdershart en laat zien dat jullie jong lede een warm hart toedragen en in nationale willen houden !

 4. INKTZWARTE zondag voor Jong Lede, Eppegem, Melsele en Anzegem winnen en Rode en ST. NIKLAAS lijken zich ook al neer te leggen bij de degradatie.

  Hoewel het behoud nog steeds wiskundig mogelijk is , moeten we de waarheid stilaan onder ogen willen zien.

  Ik schrijf liever positief nieuws maar dat is er momenteel , jammer genoeg, niet .

  Trainerswissel heeft ook geen resultaat opgeleverd en het kan toch niet altijd de schuld van de ref zijn dat we verliezen of dat de wedstrijd 5 minuten te lang duurde ?

  De keiharde realiteit id dat we ALLEEN ALLERLAATSTE staan en dat het degradatiespook dichterbij komt.

 5. Eerst en vooral proficiat met het behalen van de nieuwe licentie, al zou ik jullie veel liever ook nu al proficiat willen kunnen wensen met het sportieve behoud, maardat zal nog een harde dobber worden.
  Melsele komt op dreef en won gisteren met 4-1 tegen Wolvertem, St. Niklaas daarentegen kreeg zware 0-5 cijfers aangesmeerd door Lochristi dat volgend seizoen vrijwillig naar derde provinciale zakt.
  Winnen vandaag tegen Overijse is een absolute must, vermits er ook de rasechte zespuntenwedstrijd tussen Rode en Eppegem op het programma staat , waarvoor inkop een gelijkspel tip , zodat lede mits winst over beiden springt en daarna hopelijk eens een reeks overwinningen neerzetten kan.

 6. En meteen is al het positieve van vorige week in één klap weggevaagd. Hopelijk worden de grinta en agressie zeer snel teruggevonden. Met wedstrijden waarin de concurrentie het onderling tegen mekaar opneemt worden de komende weken heel cruciaal. Een reeks zeges is niets minder dan een must.

 7. Rode wint tegen onze buren van erpe-mere en we staan weer ALLEEN ELLERLAATSTE .

  Het blijft daar onderaan spannend tussen een vijftal ploegen , maar nu wordt het toch HOOG TIJD dat jong lede aan de operatie redding begint en ze concretiseert ook.

 8. Georges, Misschien één van de betere crisistrainers: Jean Pierre Van de Velde, onmiddellijk inzetbaar, misschien wel wat duurder, maar zakken kost ook geld! Mvg, Rudy Dauwe

 9. Scheidsrechter speelde graag met kaarten 4 gele voor jong lede en 3 rode voor Anzegem en 3 maal geel , en toch slagen we er niet in om minstens een punt te pakken alhoewel we 75 minuten tegen 10 man en 10 minuten tegen 9 man mochten spelen, begrijpe wie begrijpe kan ?

 10. Als het goed is zeggen we het ook. Een ferme pluim en dito compliment met deze ruime overwinning, waarbij vooral de cijfers hartverwarmend zijn. Geen met de hakken over de sloot gedoe, of bibberend naar het einde. Ruim en overtuigend.
  Als motivatie naar volgende week ( lees Anzegem) kan dit tellen. Eerste en belangrijkste prioriteit is zelf winnen uiteraard, hopen op een beetje meeval onder de vorm van nederlagen van Melsele en Eppegem, en de situatie zou er een pak rooskleuriger uitzien.
  Laat het mij zo formuleren, de toestand is nog steeds ernstig maar nog lang niet hopeloos.

 11. Eerst en vooral , goed geschreven en gezegd Marc. Rode haalde woensdag een punt thuis tegen Hamme, waardoor we weer ALLEEN LAATSTE zijn . Vanavond hebben ST.NIKLAAS , ANZEGEM en MELSELE allemaal 1 punt behaald, morgen winnen tegen RODE is niet alleen een must , maar zou ook onze kansen op behoud bewaren .

 12. Rhodienne behaalde gisteren (woensdag) een punt in hun inhaalwedstrijd tegen Hamme, en lieten hierbij de rode lantaarn over aan ? ….juist. Zondag staat naast Lede-Rhodienne ook nog St.Niklaas-Anzegem op het programma. Laat ons niet uitgaan van het slechtste scenario, maar bij een eventuele nederlaag van Lede, en winst van Anzegem gaapt meteen een 4 punten kloof met de voorlaatste. Het worden zo stilaan de wedstrijden van de laatste kans. Voor zover iedereen er nog belang aan hecht uiteraard.

 13. En zondag wacht zowaar een nieuwe kans tegen Rhodienne, die trouwens een midweek wedstrijd op hun programma hebben. Bespaar supporters en sympathisanten tenminste het absolute dieptepunt door ook tegen hen puntenverlies te lijden.