Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. Beste vrienden,
  Hartelijk gefeliciteerd met deze schitterende 2-6 uitzege bij een rechtstreekse degeadatiekandidaat ! Wegens ziekte en gebrek aan eigen vervoer moet ik jullie steeds aanmoedigen vanop afstand en via Facebook en dit gastenboek !
  Ik weet dat ik soms keiharde en negatieve commentaren gaf, maar ik bleef stiekem in jullie geloven en jullie hebben bewezen dat jullie dit niveau aankunnen en in deze reeks op jullie plaats spelen. Ik hoop hiermee mijn steentje bijgedragen te hebben in jullie behoud.
  De redding kan morgen al definitief zijn als Eppegem verliest tegen onzeburen van Erpe-Mere , zoniet volstaat volgende week een gelijkspel thuis tegen Sint-Niklaas dat vandaag van hun buren uit Stekene met de drie punten mochten huiswaarts keren .
  Rode De Hoek is al zeker van degradatie en Lochristi zakt vrijwillig en we kunnen zelfs nog voor Anzegem eindigen ook .Geniet vanavond met volle teugen van deze zege , dewelke de basis legt van jullie verlengd verblijf in Nationale

 2. Nog meer goed nieuws , Rode De Hoek verliest en Eppegem speelt gelijk , zondag op Melsele kan onze redding een feit zijn, al zal de thuisploeg er ook keihard voor gaan, maar ik hoop dat jullie er ook nu de drie punten zullen halen !!

 3. Zonder meer een fantastisch resultaat. In een tijdspanne van 3 wedstrijden is de situatie volledig omgeslagen. Het is naar mijn mening te voorbarig om te stellen dat bij winst volgende week in Melsele de redding een feit is, maar het mag duidelijk zijn dat Lede ook het niet te onderschatten psychologisch voordeel heeft. Van de mede degradatie kandidaten bevinden Vooral Eppegem en Anzegem zich momenteel in een negatieve spiraal. Voor de volledigheid dit, op het moment dat ik dit neerschrijf / typ, is de uitslag van Lochristi- Eppegem blijkbaar nog niet bekend. De eerste echte hoogconjunctuur van het seizoen komt op het ideale moment. Dit nog even vasthouden en de euforie kan echt losbarsten.

 4. Wat een prachtige zaterdagavond voor jong lede, de concurrenten verliezen en wij halen een driepunter in Lebbeke, dat weliswaar al zeker was van het eindrondeticket .

  Bij gelijkspel of winst volgende week in Melsele verlengt groen-wit zijn verblijf in nationale en mochten we onze 3 resterende wedstrijden winnen komen we nog in aanmerking voor periode kampioen , van een kentering gesproken !!!!!!

  Proficiat jongens !!

 5. Schitterende zondag voor Jong Lede , van euforie kan nog geen sprake zijn, maar met deze nieuwe overwinning stijgt het moreel ongetwijfeld.

  Sleutelmatchen zullen Melsele-Lede en Lede – ST.Niklaas zijn .

  lLebbeke is al zeker van de eindronde dus daar zouden we volgende week hopelijk een nieuwe driepunter moeten kunnen behalen en de slotmatch op Voorde-Appelterre zal misschien al van geen belang meer zijn .

  Ook het feit dat Lochristi vrijwillig zakt naar derde provinciale kan alleen maar in ons voordeel zijn .

 6. Alleszins deugddoende overwinning. Zoals het er nu naar uitziet zullen Lede, Melsele, en Eppegem het onder mekaar . Met de wedstrijd Anzegem- Melsele op het programma is winnen tegen Hamme een absolute noodzaak. Twee weken later volgt de vermoedelijke beslissing met de verplaatsing naar Melsele. De hoop en mogelijkheid tot redding is er zeker nog, maar alles zal toch moeten meezitten. Duimen maar.

 7. Eens te meer een aangenaam om lezen wedstrijdverslag, bravo Roland.

  Eigenlijk zijn we goed weggekomen met de driepunter , maar dame Fortuna mag ook eens voor onze kant kiezen en hopelijk blijft ze dat doen tot het einde van het seizoen.

  Bravo ook aan de ploeg voor de getoonde strijdlust om de zege over de streep te trekken , zo hoort het altijd te zijn .

  In het resterende programma met 3 uitmatchen en 2 thuiswedstrijden zal het elke week knokken worden, laat zien dat jullie hier klaar en bereid toe zijn en zorg zodoende voor een verlengd verblijf in het nationale voetbal !

  Ik blijf duimen voor jullie !

 8. Proficiat met deze belangrijke overwinning in deze spannende degradatiestrijd.

  Nu proberen de positieve lijn door te trekken en de redding is nog niet hopeloos , ik gun jullie het behoud van ganser harte !!

 9. Door het verlies van Sint-Niklaas en de geplande zespuntenmatchen van vandaag , kunnen we een gouden zaak doen mits winst op Lochristi .
  We zijn dan weer de rode lantaarn kwijt en komen weer in de buurt van de andere degradatiekandidaten , zo te zien beloofd de slotmatch thuis tegen St.Niklaas een HEEL belangrijke te zullen worden , al hoop ik dat we ondertussen gered zouden zijn.
  Speel deze laatste wedstrijden met een echt strijdershart en laat zien dat jullie jong lede een warm hart toedragen en in nationale willen houden !

 10. INKTZWARTE zondag voor Jong Lede, Eppegem, Melsele en Anzegem winnen en Rode en ST. NIKLAAS lijken zich ook al neer te leggen bij de degradatie.

  Hoewel het behoud nog steeds wiskundig mogelijk is , moeten we de waarheid stilaan onder ogen willen zien.

  Ik schrijf liever positief nieuws maar dat is er momenteel , jammer genoeg, niet .

  Trainerswissel heeft ook geen resultaat opgeleverd en het kan toch niet altijd de schuld van de ref zijn dat we verliezen of dat de wedstrijd 5 minuten te lang duurde ?

  De keiharde realiteit id dat we ALLEEN ALLERLAATSTE staan en dat het degradatiespook dichterbij komt.

 11. Eerst en vooral proficiat met het behalen van de nieuwe licentie, al zou ik jullie veel liever ook nu al proficiat willen kunnen wensen met het sportieve behoud, maardat zal nog een harde dobber worden.
  Melsele komt op dreef en won gisteren met 4-1 tegen Wolvertem, St. Niklaas daarentegen kreeg zware 0-5 cijfers aangesmeerd door Lochristi dat volgend seizoen vrijwillig naar derde provinciale zakt.
  Winnen vandaag tegen Overijse is een absolute must, vermits er ook de rasechte zespuntenwedstrijd tussen Rode en Eppegem op het programma staat , waarvoor inkop een gelijkspel tip , zodat lede mits winst over beiden springt en daarna hopelijk eens een reeks overwinningen neerzetten kan.

 12. En meteen is al het positieve van vorige week in één klap weggevaagd. Hopelijk worden de grinta en agressie zeer snel teruggevonden. Met wedstrijden waarin de concurrentie het onderling tegen mekaar opneemt worden de komende weken heel cruciaal. Een reeks zeges is niets minder dan een must.

 13. Rode wint tegen onze buren van erpe-mere en we staan weer ALLEEN ELLERLAATSTE .

  Het blijft daar onderaan spannend tussen een vijftal ploegen , maar nu wordt het toch HOOG TIJD dat jong lede aan de operatie redding begint en ze concretiseert ook.