Gastenboek

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Let wel op, elk bericht moet eerst worden goedgekeurd alvorens het in het gastenboek verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam controle: *

 1. Opnieuw zuur puntenverlies in een thuiswedstrijd. Na Overijse en Stekene, met Wingene eens te meer een thuiswedstrijd die normaal toch altijd moet gewonnen worden, al is deze stelling zeer relatief uiteraard. Op die manier zien we wel 8 kostbare puntjes verloren gaan, en is er de merkwaardige vaststelling dat er zowaar meer punten worden behaald buitenshuis (14) dan thuis (11).

 2. Gebrek aan geluk en efficiencie wil Ik gerust aanvaarden als excuses voor een gevleide 1- 1 voor De bezoeken s aan De rust.
  Dat je daana bij een tegendoelpunt de moed laat zakken en er niets meer van terechtbrengt echter niet.
  4 op 18 is zeer pover en alhoewel er nog geen reden tot paniek is, puntengewin op Oostnieuwkerke en uiteraard ook in de volgende matchen is meer dan gewenst en nodig !

 3. Als ik het verslag van deze wedstrijd mag geloven, en ik neem volop aan van wel, dan is dit inderdaad een zure nederlaag , temeer een tikkeltje meeval ook ontbrak. Over de twee gele kaarten ben ik het eens met de leiding, ook zij maken al eens fouten maar moeten achter elkaar blijven staan , dus zaniken tegen zowel grens als scheidsrechter is 2x geel , zo simpel is dat en je bewijst er je ploeg geen dienst mee, integendeel.
  Als je niet scoort kan je ook niet winnen , ik hoop dat dit tegen Wingene wel zal lukken en liefst 1keer meer dan tegenstrever.

 4. Proficiat met de mooie en opnieuw afgetekende zege na de wat mindere periode, met inderdaad de aansluiting met de top tot gevolg.
  Wat volgende speeldag betreft is de uitdrukking super sunday ( of super week-end) echt wel van toepassing, de top-6 staat tegenover elkaar in onderlinge duels.

 5. @ Fernand,
  Ik begrijp je reactie, met inbegrip van de wat cynische ondertoon, meer zelfs, je hebt gelijk. De nederlaag van gisteren was, net als voor elke supporter/sympathisant, ook voor mij een verrassing. Zeker gezien de statistieken vooraf. En zie, plots sta je daar met 1 op 9 en een doelpuntensaldo van 2-9, en in plaats van gedeeld 3é sta je op een ogenschijnlijk troosteloze 7é plaats. Plezant is anders.
  Je hebt aan de hand van de wedstrijdverslagen ongetwijfeld reeds gemerkt dat er de voorbije wedstrijden flink diende gesleuteld te worden aan de samenstelling van het team. Geen enkel team ontsnapt hieraan. Men krijgt af te rekenen met geschorsten, al dan niet langdurig gekwetsten en/of zieken. Dit heeft zijn invloed op de automatismen en bijgevolg op de resultaten, enkel de topteams uit de reeksen kunnen dit opvangen, mede daardoor zijn zij titelkandidaat. Daar hoort Lede vooralsnog niet bij. In een niet zo ver verleden kende Lede vrijwel steeds een middelmatige tot flauwe start van het seizoen. Het gevolg hiervan was dat een dergelijke reeks van 1 op 9 al snel leidde tot een plaats tussen de degradatiekandidaten. Dit seizoen ligt dit toch enigszins anders. Een sterke eerste periode zorgt voor een mooie buffer om deze mindere resultaten op te vangen. Ondanks de voorbije 3 wedstrijden zie ik vooral een 6 punten kloof op de nummer 8, en een mooie 10 puntenkloof op de eerste degradatieplaats. Voor alle duidelijkheid,ik zie Jong Lede nog steeds als één van de teams die strijden voor de plaatsen 6 tot en met 10, zeg maar, één van de teams die als eerste prioriteit hebben, zo snel mogelijk het behoud veilig stellen, de rest is bonus. Naar mijn mening zijn ze aardig op weg om hierin te slagen. Uiteraard blijft de huidige negatieve spiraal liefst geen lange periode aanslepen, pas dan is er een probleem.

 6. Daar waar iedereen gehoopt en gedacht had dat groen-wit de pijnlijke nederlaag tegen Ninove met een klinkende thuiszege ging uitwissen, zijn we weer een ontgoocheling rijker.
  Andere topploegen verloren ook punten, maar alhoewel de kloof hierdoor tot 6 punten beperkt blijft, thuis mag je dit niet overkomen.
  En alhoewel ik alle respect heb voor de commentaar van Marc Meuleman van vorige week , die sprak over ” un jour sans ” , hoe omschrijf je dit dan beste Marc , misschien als ” un accident de travail ” ?

 7. 5-0 !!! Of ook wel eens brutaal ontwaken genoemd, wat Franstaligen zo mooi “un jour sans” noemen. Een dag waarop alles verkeerd loopt wat ook maar enigszins verkeerd kan lopen. Het resultaat blijft slechts 3 punten verloren. Het grote verschil zit in het feit dat men,eens bekomen van de mokerslag, nog grondiger gaat evalueren wat is misgegaan.
  Op naar de volgende, met dezelfde motivatie het mooi gestarte seizoen verder zetten.

 8. Wat een blamage ! Speciaal naar Ninove afgezakt om de ploeg waar ik jaren lid van was als jeugdspeler en scheidsrechter nog eens aan het werk te zien . Ik ben met het schaamrood op mijn wangen stil en ontgoocheld afgedropen en hoop dat dit een eenmalige offday was en er volgende week opnieuw met de overwinning aangeknoopt worden zal. Wedstrijd om zo snel mogelijk te vergeten , want dit deed pijn aan de ogen en aan mijn groen wit hart !

 9. Niettegenstaande het feit dat er al heel wat wijzigde in technische staf en bestuur , vinden wij daarvan niets terug op de website, kan die eerstdaags geupdate worden aub ?

  • Beste,

   Deze aanpassingen zullen eerstdaags gebeuren. De info is nog niet tot bij de webmaster geraakt en deze was ook drie weken in verdiend verlof.

 10. Het zo goed als afgelopen seizoen kunnen we omschrijven als het seizoen der extremen. Met een 14 op 18, en de eerste nederlaag pas na 7 wedstrijden, mogen we gerust spreken van de beste start sinds jaren. Het resultaat was een veelbelovende plaats in de subtop waarbij zelfs even werd geflirt met de 5é plaats. December kondigde het begin aan van de spectaculaire terugval waarbij op een bepaald moment zowaar de barrageplaats om het behoud akelig dichtbij kwam. Van een kentering gesproken. Ongetwijfeld lagen diverse zaken aan de basis, eveneens zaken waartegen men machteloos staat. Gelukkig werden moed en motivatie teruggevonden om alsnog te eindigen rond de “vertrouwde” positie. Om te spreken van de echte middenmoot waren een 5-tal punten extra nodig geweest naar mijn mening. Echter, met de redding op zak en de zeer mooie start is er geen enkel reden om hierover te zaniken.

 11. Eens te meer een dikke pluim voor het uitstekend geschreven matchverslag. Beide ploegen duidelijk elk 1 helft baas , maar met dat verschil dat de thuisploeg efficiënt is en onze jongens eens te meer en veel te moeilijk de weg naar het doel vinden , laat staan scoren en dan wordt puntengewin heel moeilijk. Zondag tegen %oluwe – Zaventem , zouden de puntjes nog eens op de i moeten gezet worden , zodat behoud een vaststaand feit is .

 12. Dankzij een doelpuntenloos gelijkspel tegen staartploeg Wervik , staat de teller nu op 34 punten , om mathematisch zeker te zijn moeten we dus nog 1 op 9 halen om het behoud te verzekeren en testmatches te ontlopen, , iets at zeker zou moeten kunnen lukken. Gaat er voldoende nieuw bloed bijkomen om volgend seizoen wat dichter tegen de top aan te leunen ?

 13. Jammer genoeg opnieuw een valse noot vandaag in een thuiswedstrijd die je nooit mag verliezen wil je rustig de eindfase ingaan. Diverse staartploegen beginnen zich te roeren en 4 zakkers in onze reeks is geen uitzondering. Met 8 punten voorsprong en nog 5 matchen te spelen zou het haast niet meer mogen mislopen, maar iets meenemen in Zelzate volgende week , liefst 3 punten, zou een hele opluchting zijn.

 14. Zo ken ik het echte Jong Lede weer, winnen tegen een streekgenoot en een topper uit de rangschikking, met als beloning 3 gouden punten die weer voor wat rust en ademruimte kunnen zorgen. Het zou nu toch al heel erg slecht moeten gaan om nog in degradatienood te geraken, al blijft nieuw puntengewin zeker wenselijk. Veel plezier met het optreden van Frans Bauer en onthou: Als sterren aan de hemel staan , zal vc jong lede nog menige clubs verslaan !