KVC Jong Lede 0 – 0 FC Lebbeke

Kansarme wedstrijd die, als er een winnaar diende te zijn, op punten gewonnen werd door Jong Lede.
Bij groen-wit zijn Jarich en Jonas geschorst.
De thuisploeg neemt meteen het initiatief maar buiten een paar niets opbrengende hoekschoppen valt er weinig te noteren. Lebbeke probeert het steevast met de lange bal maar Bart dient weinig of geen intercepties te doen. De rust nadert al wanneer De Jonghe op de rand van de 16 een haakfout begaat. Meteen rood en Lebbeke dus verder met 10. Nicolas mikt de vrije trap iets te hoog over de dwarsligger.
De tweede helft is nog geen minuut ver wanneer doelman Aeyels alle moeite heeft om een schot van Jelle te neutraliseren. In 2 pogingen lukt het toch. Het balbezit en steriel overwicht blijft voor de groenhemden. Levi knalt van op rechts te hoog en te schuin over (57′). De beste kans is er voor Nils. Voorzet van op links en volledig vrijstaand kan hij inkoppen, maar wel naast de verkeerde kant van de paal (68′). Amper later wordt de kopbal van Jari, dit na hoekschop, van de lijn ontzet (70′). Op counter kan de snelle Monday dan aan de haal maar hij besluit voorlangs (71′). De vermoeidheid slaat dan toe bij Lebbeke. Zelf gevaarlijk zijn lukt hen niet maar Jong Lede kan echter ook niet voor meer dreiging zorgen. De blessuretijd, de tijdzone waarin nogal veel doelpunten vallen, zowel bij Lede als bij Lebbeke, brengt enkel spanning langsheen de lijnen mee. Een goed leidende vrouwelijke ref fluit correct af na 93 minuten. Ter info nog even meegeven dat het laatste half uur liefst 5 jeugdspelers van Jong Lede tussen de lijnen liepen.

Jong Lede: B. Meulewaeter, S. Hauspie, J. Bauwens, Y. Verplancke, A. Joly (62′ T. Van Den Eeckhout), J. Rosschaert, M. Vanderhasselt, J. De Crick, L. Maviluka (64′ M. Pynaert), N. Van Peteghem, N. Van Poelvoorde