KVC Jong Lede 0 – 0 KFC VW Hamme

Jong Lede behaalde zijn 2de punt in deze nog prille competitie maar had, vooral op basis van de 2de helft, iets meer verdiend.
De eerste helft verloopt chaotisch en rommelig. De eerste mogelijkheid is er na 8 minuten. Nicolas neemt een vrije trap maar het vizier staat iets te hoog. Behoorlijk wat later toch nog eens Leeds gevaar. Op hoekschop van Nicolas kopt Nils bovenop de dwarsligger (24′). Kort voor het rustsignaal komt Hamme dan toch eens opzetten. Arnaud springt Bart bij op een schot van Van Osselaer (39′) en opnieuw Van Osselaer knalt een vrije trap in de rechterbenedenhoek, maar de vuisten van Bart voorkomen een bezoekende voorsprong (41′).
De tweede helft is het spelbeeld niet veel beter. Het veldoverwicht is nu wel voor Jong Lede. De bezoekers trekken een muur op en loeren op die ene uitbraak. Toch is het wachten tot ruim een kwartier voor affluiten wanneer groen-wit gevaarlijk komt opzetten. De kopbal van zowel Jari als van Jonas vliegen over doel. Kort voor affluiten zet de ingevallen Tim een knappe actie op, knalt op doel maar helaas nipt naast de paal. Waas doelgevaar was er in de tweede helft niet echt en zodoende bleef Bart werkloos.

Jong Lede: B. Meulewaeter, J. Hellinckx, A. Gyselinck, J. Bauwens, R. Mendoza, Y. Verplancke, N. Van Peteghem (82′ T. Van Den Eeckhout), S. Djadi, G. Scheerlinck, J. De Landtsheer, N. Van Poelvoorde (72′ J. Mayanda)